tel_Hidroforce
Hidroforce_home sitemap contacts


Оборудване и материали


Notice: Undefined index: PATH_TRANSLATED in /home/hidroforce/www/root/class.breadcrumb.inc.php on line 103

Notice: Undefined index: Главна страница in /home/hidroforce/www/root/class.breadcrumb.inc.php on line 304

Notice: Undefined variable: dir in /home/hidroforce/www/root/class.breadcrumb.inc.php on line 311

Notice: Undefined variable: showLink in /home/hidroforce/www/root/class.breadcrumb.inc.php on line 357

Notice: Undefined variable: target in /home/hidroforce/www/root/class.breadcrumb.inc.php on line 361

Notice: Undefined property: fileNametoTitle in /home/hidroforce/www/root/class.breadcrumb.inc.php on line 369
Главна страница / Оборудване и материали

Оборудване и материали

Системата Seal-Jet, внедрена в производственият процес на „Хидрофорс ВБФ“, позволява изработката на всякакви по размер и изисквания уплътнения в рамките на един час. Това е възможно благодарение на струговете с цифрово програмно управление (CPU - SIEMENS CINUMERIC), създадени от световният лидер в областта на хидравликата ECONOMOS Austria G.m.b.H. (Австрия), съчетано с умението и дългогодишният опит на нашите оператори.

Уникалността на методите използвани в системата Seal-Jet дава възможност изработката на всички видове уплътнения за хидравлични и пневматични системи с диаметър от φ=4,5 мм. до φ=350 мм.

Основното преимущество на системата Seal-Jet е в това, че от уплътненията се изработват от специални заготовки от висококачествен полимер, чрез снемане на стружка. По този начин могат да се постигнат сложни профили на детайла в голям диапазон от размери, без да е необходимо ползването на множество инструментални форми.

Използваните висококачествени материали дават възможност за достигане на изключителна прецизност, дълготрайност и качество на изработените детайли. Програмите на Seal-Jet са разработени така, че от съществуващият набор от материали да се удовлетворят всички изисквания на производството – температурен диапазон на работната среда от -30°С до +200° С, налягане до 400 bar., устойчивост на силно агресивни химични и механични влияния. Подходящи за всеки вид движение – въртеливо и възвратно-постъпателно, при скорости надвишаващи 1 м/с. За подробна информация, относно качествата на отделните използвани материали, кликнете тук ».

Друго съществено предимство на системата Seal-Jet е, че имате възможност да поръчате изработката на малки количества от необходимите Ви уплътнения. Дори единични бройки от уплътнение със произволен профил, може да бъде изработено и доставено за минимално време, давайки Ви възможност да продължите основната си дейност без съществени загуби на време и средства, често свързани с „класическите“ методи на ремонт и замяна на резервни части.